08 November, 2010

cuti cuti malaysia.

hai korang...
lame tak saya menghilang..??..
lame ke?.. tak kot..
nih nak tunjukan sikit sepanjang saya gi bercuti ngan famili.
makan angin... makan-makan... jalan-jalan cari makan..
sampai kembung., sampan senak.. sampai syurga..
ahaha..merepek sudah..
korang tengok je la ye..



PERCUTIAN D TERENGGANU

ni logo hotel yang saya tinggal






ni pantainya.. sangat cantik, sangat luas,
sangat panas, sangat berangin,
sangat cool...

next day bermula la jalan- jalan..





ni telur penyu yang da d'rebus kot..


dalam banyak2 tudung......, takde 1 pon yang dibeli..
sebab........banyak sangat yang berkenan..

selesai berjoli d'pasar payang... seterusnya makan-makan...

dis gerai kat tepi pantai..
kat ngan kapal terbang mendarat lau tak silap..



sedap wooo.... yang itam tu ikan pari..
yang oren2 tu udang..
yang kuning putih2 tu sotong..
sedap gile..

bukan saya sendiri yang habiskan yek... hehhe...




hari pulang mendatang.. tapi dalam perjalanan pulang tu.. kami jalan-jalan makan-makan dan jalan-jalan pantai-pantai..
ahahha.. pelik sudah...  tapi sayang.. takde gamba keropok lekor..



korang nampak tak??..


3 pantai yang berbeza tempat..
saya pon tak ingat apa nama tempat2 ni..
ni masa perjalanan balik..
masih d'TERENGGANU lagi..


SATAR!!
satar tepi jalan.. hm..bole tahan la sedapnya..
banyak kelapa kot dari ikan..

dis SATAR & OTAK-OTAK super sedap..
kalo korang tak percaya cube try rasa..
ops!! ade rokok.. bukan kepunyaan saya yek..
my abang..

ni dia gerai SATAR super sedap..
korang cari la yek..
cukup dulu.. saya akan update percutian saya yang seterusnya pula yek..
ehhehe..da...

0 tak puas hati: