25 November, 2010

suke-suke..

saya dapat anak kucing baru.. umur dia da..... 20 / 21 hari gitu la..
comel.. sume kaler tompok2.. tapi tak tau berapa jantannya berapa betinanya..
tapi my akak cakap.. 2 betina 2 jantan..
hm.. macam musykil pon ada.. kene tunggu dia besar la baru bole tahu jantina sebenarnya..
(macam penting sangat plak..)
baby ni lahir dalam besen.. nasib baik ada besen kat luar.. kalau tak tahu kat mana mak dia lahirkan dorang2 ni.. korang nampak tak ada berapa ekor??
ni gamba semalam.. tengok tarikh kalau korang tak percaya.. heheh..... sekarang baby2 tuh duk dalam kotak.. kucing yang kat depan kotak ni.. adalah pak cik kepada baby tuh.. pak cik mok a.k.a cimok nama sebenar.. a.k.a abang kepada mak baby tuh. a.k.a anak kedua.. hahaha..... pening tak korong...??..
cimok ni kononya penyayang.. tapi penakut.. bila dia masuk rumah.., dia mesti nak tangok anak sedara dia a.k.a baby2 tuh.. tapi bila baby2 tuh mula merengek.., tros dia lari.. penakutnya cimok...

kenapa saya panggil baby..?? napa tak panggil nama dorang..?? actualy belom ada nama pon.. tak tahu la nak letak nama apa.. sebab jantina dorang masih kompius lagi.. hahaha..... my abang nak letak nama KULOP. yang dalam cerita CHAPALRELA tuh... kan Zizan ade sebut nama kulop..!! kulop..!! kulop??? tak komercial tol nama.. hahahaha... nama senang suda.. along, angah, uda, acik.. ahahah..... bingung2....

"hai..saya cimok..!"
hahha... nila dia cimok.. nape cimok??.. sebab die gemok la.. bole tak alasan tuh..?!!
memng dia gemok.. tapi bukan gemok cam kucing obes tu.. tapi kalau dokong cimok ni.. memang berat la.. mungkin sebab tulang dia berat kot.. ahhahah... ada pula cam tu kan.... my abang n my akak suka cimok daripada mak kepada baby2 tuh.. salah satu sebab ialah dia gemok dan manja.. bila kita panggil.. chuk...!! chuk...!! tu.. cepat je dia sampai.. pastu kalau kita panggil nama dia je.. nanti die pon menyaut.. pandai cimok ni tau... hehhehe...

AKSI MANJA 18+??!!

KORANG JANGAN FIKIR YANG TIDAK!!
ni adalah aksi manja 2 beradik..
yang putih tompok2 tu la mak kepada baby2 tuh.. a.k.a adik kepada cimok tu..

ops..!! tak cukup satu la.. patutnya ada sang abang a.k.a hensem nama sebenar..
hensem????.. entah.. my akak yang kasi nama tu.. hensem tang mana la yang ada kat kucing.. dari sisi mana entah kehensemnya tuh.. huhuhh....

OPS..!! NAK TUNJUK SESUATU LA..
CANTIK TAK?? angguk la ye..
ahahha... kasut ke selipar ke watever la..
saya beli kat bus stand melaka..
cantik sebab tu beli.. cantik tang kaler2 dia sebenarnya..
tapi my abang tak suka saya pakai kasut tinggi ni..
dia kata.. "eii..kasut tinggi.. geli je.. bukan tinggi pon kalau pakai.."
huhuhhhh...... sampai hatimu abang.. ahahhah...
geli.. biala.. saya yang pakai.. kan..kan..kan.......
ahahhaha... ops!! terlebih suda...


    


0 tak puas hati: