30 January, 2011

I think she is pregnant

apa kita nak buat ni?
apa patut kita buat, when we knew she was pregnant..?
ayooo!!.. so?.. 
apa akan korang buat?

suruh dia makan ubat ataw apa saja? 
buang dia?
gugurkan?
lahirkan anak dulu baru pastu buang?

apa tindakan korang? ha?.. gugurkan? buang? buang anak tu?.. sampainye hati korang kan.. dia tak bersalah pon. cuma nafsu je yang menguasai masa tu.. sekarang perut dia da membesar tak kan korang nak suh dia gugurkan juga?.. tak baik2.. tu dah kira membunuh taw..

okeh.. sebenarnya cam ni.. semenjak ni.. bila malam2 ade je bunyi 'mengaum' kat lua.. bukan harimau mengaum okeh.. kalo ada lah harimau mengaum tu.. kompem tak kelua rumah tau tak.. ahahha... okeh.. saya sangat suka bila dapat tau dia da pregnant.. (pregnant kot.. tangok perot makin membesar jek..) suka la.. sebelom ni pon dia de pregnant gak.. tapi hayat anak dia tak panjang pon..
 selalu saya cakap dengan dia. "cepat la.. aku nak baby nih.." tak de bende lain yang boleh digambarkan hanya kegembiraan.. ahahha... saya sayang kucing saya..cepat2 dapat baby okeh.. so saya tak kan buang baby tu okeh.. kali ni kalau betul2 dia pregnant, saya akan jaga betul2. bukan la bermaksa saya akan susukan ke, jilatkan baby tuh ke.. tapi saya akan pastikan baby tuh tak kan ditinggalkan lagi oleh maknye.. ahahha...

harap-harap betul la kot yang dia tu pregnant.

6 tak puas hati:

Fa-zlyn said...

uat terkejut jer.heehe
Fa xde kucing..huhu

Intan Baizura Rosli said...

suspend jerk... ada lebih baby tu, nak 1 eyh... courier jerk..

dak DEBAB said...

@Fa-zlyn
heheh.. eh bela la.. bole hilang rasa sunyi taw.. hehehhe...

dak DEBAB said...

@Intan Baizura Rosli
hehhe.. tak bole2.. heheh...

Intan Baizura Rosli said...

buleyh lar... sekor jer...pliz3

luahan dak YANA said...

@Intan Baizura Rosli
hahaha...xbole3 hahaha... kehamilan kucing tu belum cukup bukti samada dia betol pregnant ke x..