30 January, 2011

jamban duduk vs jamban cangkung..

hey.. apa ni..? lucah la pula kan..
ahahha... so saje2 je..
sebenarnya..
sebenarnye.....
sebenarnya musim hujan ni jamban cangkung ni akan penuh dengan air. air apa? air longkang la. kenapa jadi macam tu.?. hmm.. tak taw cam ne nak explain kan.. ahahha... yang pasti najis2 tu tak kelua ye...
korang suke yang mana?.
CANGKUNG
DUDUK

saya pilih cangkung.. memang kadang2 tu agak lenguh.. tapi rasa 'puas' bila bercangkung. tapi disebabkan takde altenatif lain selain jamban duduk.. saya akan terpaksa gunakan jamban duduk tu. contonya macam time hujan ni.. tak kan gunakan jamban cangkuk sebab, kalo korang tu berak batu a.k.a jenis najis yang timbul. akan bertimbul la najis tu.. eeii geli kan.. so jalan terbaik gi la membuang kat jamban duduk. cam kat hotel gak.. terpaksa sebenarnya guna jamban duduk ni.

pe yang tak besnye guna jamban duduk ni. banyak sebab.. tapi saya bagitau mana yang patut je la.. duduk ni kalau nak meneran terbongkok2 kan.. ahahha.. pastu tempat nye tu sejuk.. kadang nak letak peha pon cam nak tak nak je.. heheh...

eh dengarnye ade orang yang guna cara bercangkung kat jamban duduk.. eii.. korang ade buat tak..? jangan... bahaya okeh.. tak percaya..? cube try google.. saya jumpa ini..

18sg

tak tahu la real ataw tak.. huhhuh.. ngeri beb.. rasa cam nak tanggalkan jamban duduk yang ada gantikan dengan jamban cangkung.. huhuhh...

0 tak puas hati: