12 February, 2011

belajar CSS (HTML) code..

sejak bila Yana ni kononnya dah pandai pasal CSS ni.. 
ahahhah... jangan marah r...
Yana tengah belajar macam mana ia boleh menghasilkan sesuatu dengan cantik.. fuiyo ayat.. kan.. hehhehe....
da abis raya cina kan?.. tapi still ada bunyi mercun .. bising btol... padahal nak sangat tengok ni.. ehehhe...

okeh kat mana Yana belajar CSS ni kan..?
Yana search je kat google.. pastu Yana jumpe la web site yang mungkin dapat membantu kan..
ni ha..

nak belajar bende ni semua perlukan masa yang banyak.. kene paham betul- betul ayat dia tu.. so korang kene pandai la macam mana ia akan diaplikasikan.. kene kan dengan betul ayat-ayat dia dengan ayat-ayat yang ada kat blog tu..

so.. selamat mencuba la..
ehhehhe...

2 tak puas hati:

~hAKim ZaiLAn~ said...

makan masa nak belajar ni..huhu

saya YANA said...

aah...naik pusing kepala Yana...hahaa..