16 February, 2011

gelinya hati...


apa geli-geli ni.. geli kat hati pulak tu.. sape yang geletek kat hati tu..
ahah.. boleh ke geletek kat hati.. boleh.. tapi rasanya bukan kat hati.. tapi kat..... tet.. ah tidak apa yang Yana nak cite kan ni..!! sorry.. Yana mereng kejap..huhuhuh..

okeh.. Yana geli hati bila tengok telatah budak kecik yang baru nak tatih berjalan.. comel kan.. pastu bila budak kecik tu tengah makan.. dengan comot2nye.. comel nye.. tapi bukan itu yang Yana nak cecite kat sini..

Yana nak cite yang bila Yana seorang diri kat rumah.. selain tengok sinetron Indonesia yang buat Yana akan jerit, maki bila tengok sinetron2 ni.. Yana geli hati bila Yana tengok karton.. ahahha..
antara karton yang Yana suka tengok ialah...


ohh.. tak lama lagi Yana akan dapat baby kucing baru.. kehamilanya memang da jelas.. yang kucing Yana betul2 pregnant... hehe..


8 tak puas hati:

cacing said...

cite ogy tu mmg sgt seronok... cacing suka!!

rizaros said...

salam pkenalan.. tahniah dah jadi blog bakal meletup... dr blog ben.. dah follow.. jom2 follow sy jugak.. maceh.. :)
--bestnyer kucing dh nk beranak.. nnt post gmbr tau.. :)

saya YANA said...

@cacingsama suka...:P

saya YANA said...

@rizaros
salam pekenalan juga...
gamba mesti post punya.. tunggu masa jek..
hehehe...

Finaz Jaafar said...

canggih beb blog kamu ni !hee~
anyway aii ske oggy ! wee~

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tahniah la bakal dapat cucu

saya YANA said...

@Finaz Jaafarcanggih? canggih tang ape tu ek..
Yana pon suke oggy..

saya YANA said...

@THE LEKAT LEKIT STORYlekit...bukan cucu.. 'anak sedara' ahahhahha....