16 February, 2011

Instrumental menghayalkan... lagi?

asik bende ni je Yana cecitekan kan?.. takpe lah.. sharing is caring kan..
eh sebelum tu.. kejap lagi kat ZEE tv chanel 108. cite hindustan arini best tau. tajuknya Dhadkan. sape peminat Akshay Kumar, tengok la.. ahahha...

okeh kali ni, Yana kongsi lagi Instumental Music yang paling best dari sebelum ni. sebab.... kali ni punya hanya Piano player.. tapi ada la juga Gitar, Biola?, Violin?. hahhaha.. entah apa2 je.. sure lagi best dari sebelum ni punya..





Yana download kat sini. Yana kasi link sekali la okeh..

sape yang rasa nak release tension, dengar la muzik ni sambil pasang lilin ke, tengok awan hitam waktu malam ke, tengok kehijaun pokok2 ke, kebiru-biruan air laut atau pantai ke.. syok la.. ahahha..

2 tak puas hati:

Salfiza said...

wah,macam besh ni!
thanks for sharing!~ ^^

saya YANA said...

@Salfiza
best2.. hehhe...