11 February, 2011

lagu malam ni..

oh esok Yana ujian lagi.. mudah-mudahan pas la pasni...
huhuhuh.. segan pula bila Yana kata Yana ni tak lulus taw.. huhuhuh....

tawu!! masa Yana kat Karimun.. tentulah dorang pasang lagu Indon kan.. hehhe.. ada yang tak pernah dengar, best pula tu.. nak salin lirik, tapi tak sempat la.. mata melilau kat tempat lain.. rasa macam nak makan sate yang kat tepi jalan je.. huhuhuh.. tapi tak kesampaian.. tapi takpe.. nanti mungkin bulan 9 pas raya 2 minggu katanya ada kenduri lagi.. harap-harap dapat la makan sate ke.. naik Oplet ke.. nak rasa juga macam mana kehidupan dorang ni kan... mesti syok habis.. tengok pon da best.. apalagi bila dapat rasa.. ahahha...

okeh2.. aritu Yana ade dengar 1 lagu tau... macam sedey juga la dengar.. sedey kot..
tapi memang best..  pastu Yana search kat google.. dapat... hepi tau.. nak dengar.. dengar la.. 






DOWNLOAD FULL ALBUM

Yana bagi link download full album lagi.. baru puas kan.. Yana lebih suka download yang full album dari nak kene download 1-1.. memang la dalam 1 album tu tak semuanya best.. tapi yang tak best tu delete la.. takpon dengar berkali-kali.. lama-lama best la jadinya.. ahahhah...
macam sebelum ni.. tau lagu InsyaAllah je.. yang lain tak tahu.. pastu bile dengar yang lain jadi kegilaan pula..
okeh.. Yana nak membaca ni..
semoga Yana esok lulus..
-Amin-

2 tak puas hati:

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

gud.luck !

hei..teruja masuk blog ni ! nice blog ;)

http://cipunzmalas.blogspot.com/2011/02/hans-hanis-contest-gunakan-imaginasi.html

saya YANA said...

@Khairul Atikah @ Cik Yuki
hehehe..time kasih..