28 February, 2011

MFB

saya join MFB.. tau ape? Millat Facebook...
bende ni terang2 boikot habis FB.. 
tadi masa Yana register.. tiba2 FB yang teros log out...
huhuhu... mereka ni memang musuh... hahah.... nak tau MFB..? beli AL-ISLAM edisi MAC 2011..

tapi korang jangan risau... korang boleh log in balik FB tapi dia suruh tukar password.. entah Yana pon tak berapa nak paham sangat...

Yana cecita sikit la pasal MFB ni eh..
MFB ni ditubuhkan untuk orang islam la kiranya.. sebab dulu.. takde lah dulu sangat.. tahun lepas lebih kurang.. FB ni ada buat macam spekulasi tentang nabi kita.. macam yang ada kat Wiki tu... kan.. penterjemahan atau pemahaman dorang berlainan.. so MFB ni diwujudkan oleh orang Pakistan..
ha... lebih kurang macam tu la..
maaf la kalau Yana juga salah bagi penterjemahan.. korang beli jela AL-ISLAM tu..

Yana da join... tapi still tak berapa nak paham.. hahaha... biaselah.. sesuatu yang baru.. sama macam Blog juga.. dulu tak tahu.. sekarang tahu.. tahu sikit2.. hehehe..

0 tak puas hati: