07 February, 2011

saya tak lulus!!.. Kenapa???..

huhuhuh... nak nangis kejap boleh.. ahaha... geli jek..
cuba cecita sikit..
okeh2...
saya tak Lulus
ahhaha.. kecoh kan..
mesti okeh.. bia 1 dunia tahu..
ahaha.. perasan jek... 

okeh.. sebenarnya saya tak lulus ujian Undang-Undang Jalan Raya tu.. ( ujian komputer. ) test macam senang je.. test kat umah..  (ala yang Software tu.. tapi tak lulus pon walau test saje2.. ) hahha.. teruknya... 
- Software apa?.. nak tau la..
ahahha... ok KLIK sini ye..
so pasni kene la baca betul2.. sebab nak Lulus kan..
saya tak Lulus pon bukan sebab apa..
dah memang Qada dan Qadar yang menentukan.. wahahha...
geli pula...

2 tak puas hati:

man yusoef said...

apekah tak lulus...senang kot..lain kali tanda jawapan dulu kat buku tu, baru baca...baca jawapan yg btol je...hahahha..gud luck utk nxt test ok

luahan dak YANA said...

@man yusoef
wahahha... senangnye tips..
tu la mula2.. nampak senang kot.. tiba2 blur r... ada part yg tak baca.. lagi la betambah blur.. wahahha... ok2.. tq2.. harap2 pasni lulus.. insyaallah.