26 February, 2011

taloompuk

tau cite ni? 
first time Yana tengok masa tu macam takde feeling la.. sebab masa tu budak kot lagi.. kat tv1.. korang pernah tengok tak cite ni..? best kan..? 

pastu tahun berapa entah.. kat Astro Prima kot...? pastu..... sampai sekarang takde lagi... yang free untuk download lagi la takde.. huhu... Yana nak sangat cite ni.... torrent? Yana pernah try.. tak siap2 kot.. 3% pon tak cecah.. dari malam sampai ke esoknya... beli cd? haha... Yana beli cd dulu2 je.. time cite hindustan... sekarang...? korang tau je la kan... hishhh... penjenayah ni.. huhuhuh....



cite ni memang tragis la orang kata.. Yana pon tak berapa nak ingat la.. sama ada dorang ni.. hero dan heroin ni dapat bersama ke tak.. rasanya tak kot.. entah Yana lupa... huhuhuu..

korang tau kat mana kot2 ada yang free ke kan... tak mo yang cd punya.. yang kene beli tu.. hahaha...
roger2 la.. 

0 tak puas hati: