17 March, 2011

cite pagi ni ialah.....

selamat pagi korang... Yana ade cite.. haha... citenye ialah.. harini TAKDE kelas BELAJAR MEMANDU.. huhu... sepatutnya rasa apa eh? happy sebab boleh sambung tido kah? atau tak best sebab tak dapat pegang stereng kah? haha... mana satu pilihan korang..?

Yana rasa dua dua.. hahha.... entah bila dapat pegang stereng lagi ni... kete rosak ni.. pasal hal semalam.. masa time nak balik tu.. huhu...

perot da berbunyi la.. nak kene masak ke? huhu...
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 tak puas hati:

Fadzli Amir said...

Hehehe...memang macam tu kalu baru belajar kereta...asyik nak pegang stereng je...rasa begitu eksaited...kan...nanti dah lama2 bawak kereta datang pulak rasa malas..nak duduk belakang tidor je...hehehe

saya YANA said...

@Fadzli Amirhahaa...ade mak cik tu pon ckp mende yg same..nnt lame2 da mls nak bawak kete...

Encik Luncai said...

masa belajar kereta memang best tp masa test jpj tu xbest..tgk abg misai duk sebelah..haha

saya YANA said...

@Encik Luncaiaduh... ni yang gerun ni rasa.. hahaha... bodek sikit r abang misai tu.. hahaha..