06 March, 2011

jom belajar mekap... haha.....

Yana tak la pro sangat mekap2 ni kan.. tapi Yana belajar tengok dari majalah2.. dari situ Yana try.. tak jadi je, Yana lap pakai minyak baby tuh.. pastu try lagi.. haha.... habis muka.. tu masa dulu.. sebelum Yana keje..

dah pandai mekap.. bawak ke tempat keje...  siap solekkan kakak yang keje 1 tempat lagi.. nyorok2 kat belakag peti ais.. haha.... yang lelaki tolong cover.. ada orang ke ada HR ke.. buat2 keje nyusun barang kat belakang peti ais tu.. baik punya tempat.. kamera tak dapat tangkap apa kitaorang buat kat belakang peti ais.. haha....


tapi Yana tak pakai blusher dan gincu2 ni.. rasa macam tebal sangat kot.. so Yana cuma pakai liquid foundation, two way cake foundation, eyeshadow dan eyeliner. mascara? kadang2.. haha... tapi sekarang ni... gi mana2 je.. pakai eyeliner je.. da malas nak shadow2 ni.. haha....
cantik tak.. bukan mata Yana ni.. tapi Yana pernah wat cam ni.. lebih kurang la.. sangat cantik.. bertambah cantik bila orang tu putih... kan.... masa Yana buat yang macam ni... ramai yang memuji.. haha.... Yana suke pujian.. tapi Yana tak cair dek pujian okeh.. cume malu r kan.. haha....

sekarang kat you tube pon banyak tuto kan... tapi Yana suka sorang ni.. memang cantik gila bila dia mekap..
klik sini okeh kalau nak tahu..

2 tak puas hati:

Dea said...

a'a...cantek la... pelangi gitu.. hehe.. tapi sy xreti sgt nak mekap2 nih.. huhu

khairunnisa ♥ said...

nice yana.. tapi nisa pernah cuba 2 or 3 kaler je setakat ni ^_^