03 March, 2011

permainan yang dirindui....

selamat petang korang2... tengok Safa dan Marwah sambil wat entry... kompem lambat jadinye... hahaha...
Yana kan rindu gila 1 permainan tu.. permainan tu boleh 4 orang je... agak2 korang pebendenya...? hahaha....


lama gila tak main ini permainan.. kan...
Yana kalau main tak pernah menang.... sebab dorang2 yang lawan ngan Yana ni terer gila.. jari plak ade yang panjang.. berisi la.. mana ada can nak menang...

eh... lupa.. Yana pernah menang beberapa kali... tu pon main ngan budak... kompem la Yana yang menang.. hahah... tak aci sungguh..

carrom ni da lama tak de kat rumah.. sebab mak bawak gi opis... haha... gi opis main carrom eh.. bukan nak wat keje.. hahaha.. ehh... itu dulu... time bos sporting gila.. time rehat de je mak ngan kawan2 pejabat tu main...

baru 2 hari lepas carrom ni kembali ke rumah... rindu gila.. da berapa tahun da carrom ni kat pejabat je.. mainnye tak... kesian Yana ni yang kempunan nak main tak dapat...

tapi sekarang da de kat rumah... biji dia pulak takde kan.. huhu.... pastu nak main ngan sape?.. main sorang2..? ngan mak kompem tak nak... ngan jiran2... budak2... kompem Yana je yang menang... tak best la cam tu... haha...

ade sape2 nak lawan carrom ngan Yana.. hehehe....

0 tak puas hati: