08 March, 2011

strange ke? strange kot..

strange tu bukan la bermakna aneh je kan.. ianye berkemungkinan unik, wow, hairan, pelik, betul ke?, bukan photoshop, dan sebagainye.. haha... tapi ianya mungkin semula jadi atau hanya rekaan khayalan manusia..

  • Great Blue Hole 

  • The Killer Lake Nyos
tak payah tinggal kat sini okeh.. bukan sebab de ikan piranha ke, buaya aligator ke, pembunuh bersiri ke.. apa2 ke.. tempat ni beracun..
    • Pamukkale

    strange kan... yang ni real.. Yana takot kat Blue Hole tu.. kot2 le kan tibe de sekumpulan jerung datang ke.. takpon puting beliung yang dalam air punye.. ape namanye? huhu...


    4 tak puas hati:

    Mamaleesya said...

    canteknyeee sume pixca tu

    http://diarialeesya.blogspot.com

    Hanis MY said...

    cantikkkk..teringin nk tgk yg paling last tu secara live huhu...

    Dea said...

    yerp.. cantek kan... lagi2 sayer yang stadi koz akuatik nih..rasa nk tgk betol2... huhu...

    p/s::.. yana kena tag!!.. hehe

    Encik Luncai said...

    great blue hole macam menyeramkan je..huhu