27 April, 2011

go home


er... betul kah tajuk Yana kasi tu...
haha... okeh2..
today Yana belajar memandu..
lepas sudah QTI.. sain-sain sudah..

macam tak percaya Yana belajar sorang je hari ni...
berdebar di dada sapa yang tahu...?
lagi tambah tak percaya..
lepas sudah belajar naik bukit, 3 penjuru, dan parking, lalu pula jalan besar..
dan disebabkan Yana belajar sorang je..

pak cik : lepas sini tak payah signal.. terus je..
Yana : ha.. terus??
pak cik : awak sorang je kan.? okeh bawak kereta balik sendiri..

hahaha.. Yana tak percaya okeh..
dari tempat belajar nun.. sampai ke rumah Yana yang bawak..
perasaan ni tuhan je yang tahu..
rasa nak heboh 1 dunia.. haha..


p/s : ish... teruk betul.. kecoh!! la Yana ni.. >.<'

8 tak puas hati:

MiSzy DiaN said...

waaahhh..
minggu dpn qti dah.. huhu.
takut~ :(

cacing said...

pergh yana.. patut tadi masuk berita jam 1.30.... tajuk dia, "Miss Yana Berjaya Drive Kete Sampai Ke Pintu Rumah" hehehehhe

Fadzli Amir said...

Baguzz....sama la dulu, bila org tu suruh drive balik, rasa nak bagitau press tv3 heheheh

mykhalis said...

kira dah semakin berjaya arr..tak lama lagik leh la round 1 malaysia

saya YANA said...

@MiSzy DiaN QTI takde mende... takot la ngn JPJ.. hahaha...

saya YANA said...

@cacing nampak beno nipunya.. hehe...

saya YANA said...

@Fadzli Amir best kan.. hahaha.. rasa da boleh pegi bnda sendiri... hahaha..

saya YANA said...

@mykhalis hehe... insyaAllah..