25 April, 2011

kerana dragon ball


selamat pagi korang.. ehehe...
ha.. semalam Yana dapat la tengok Dragon Ball..
sebab cuti lagi belajar memandu haha..
tapi semalam mak ngan nenek dan mak cik pak cik gi melawat atuk sedara yang meninggal..
dan Yana telah ditinggalkan kat rumah nenek ngan sepupu Yana.. haha..

dan berkaitan dengan tajuk Yana..
tak selamanya hujung minggu tu Yana free kan..
dan pastinya kalau tak free mesti la akan miss Dragon Ball tu.. haha..
tengok gamba kat bawah ni.. 
kerana Dragon Ball Yana download semua episode..


tapi malang sangat.. Dragon Ball masa kecik-kecik tu link nya mati..
tapi tak la malang sangat..
sebab abang Yana ada 1++ episode untuk Dragon Ball yang masa kecik tu..
tak sia-sia Yana download Dragon Ball Z, Kai, GT dan movie punya..
haha.. boleh layan..
korang nak..?
meh sini.. daftar la dulu jadi ahli.. haha.. semuanya free.. ekeke..

3 tak puas hati:

mykhalis said...

khalis ada one piece yg dari no 1 sampai sekarang.. mau tukar tak?hehe..malas sudah donlot..

saya YANA said...

one piece Yana tak minat... hahaha..

man yusoef said...

HAHA...sy pon dulu dah download cerita dragonball ni...bnyk gila episode dia...gigih gila kan download...tp tak sure bile nak tengoknya..hahaha