16 April, 2011

satu. dua. tiga. haha...

One.Two. Three. atau. Wahid. Iisnaini. Salasa. atau. Yi. Er. San. atau. Una. Dos. Tres. atau. 1. 2. 3. haha.. senang tak.. senang la kot kalau guna Google Translate.. haha...

semalam Maharaja lawak ape cite?.. tak dapat tengok.. takpe.. sekarang search je kat Google.. semua keluar.. hmm.. semua.. ye.. semua.. haha...


Yana sokong tanpa undi kat Sepah.. pastu baru Jozan.. ketiga baru Nabil.. haha.. boleh gitu..? boleh je.. kan..

tapi bukan ini yang Yana nak cite.. Yana nak cite pasal kucing Yana.. sekarang sudah tinggal 3 je.. mari berkenalan dengan baby kucing Yana yang buat masa ni dah diberi nama kot.. haha....

mereka sekarang sudah punyai nafsu makan.. tapi makan tak reti.. gigit-gigit sikit pastu keluarkan buang.. amik yang lain pula.. sungguh membazir.. hishh...!!


hai..! nama saya satu.. nama yang tak sedap betul kan.. haha... nama satu sebab dia yang lahir dulu.. (kot.) haha... ni abang Yana punya.. sebab abang yang sulong. haha..


hai..! nama saya dua. nama yang tak sedap juga.. haha.. nama dua sebab dia lahir selepas satu. (kot.) haha... akak Yana punya sebab akak anak yang ke dua.. haha....


hai..! nama saya tiga. berekor pendek berbanding satu dan dua.. nama pon tak sedap.. lahir selepas dua. (kot.) haha.... yang ni Yana punya... sebab Yana yang ketiga.. hahaha...


p/s : haha.. nama akan ditukar pada along. angah. acik. muktamad.!

4 tak puas hati:

mykhalis said...

simple je nama..1 2 3.. khalis ingatkan yana tengok masa mak diorang lahirkan..hehe

Dea said...

sy pon xtengok mhrajalwak.. tgk kt utube je... :).. lucu la yana nih, ade lak nama ikut number.. hehehe...

saya YANA said...

@mykhalis haha.. tak berani la nak tengok.. lagipon kucing Yana selalu lahirkan anak tengah malam.. haha..

saya YANA said...

@Dea hehe... aritu ade 5.. tak tahu la nak letak nama apa..