13 April, 2011

test


hari ni Yana belajar kereta buat kali ke- 10.. mesti da teror kan.. yela da 10 kali tu.. haha...
poyo je.. mane ada pandai.. QTI pon belum lagi.. apa lagi nak test ngan JPJ.. hahaha...

okeh.. tadi belajar hanya 3 orang je.. best.. tak ramai.. haha..
tapi giliran Yana yang last la.. jadi balik la cepat kan.. 11.30 da sampai tadi.. hehe..

sebelum giliran Yana. pak cik panggil..

pak cik : "esok awak da boleh test eh.."
                  WTH??? I'm not ready..!
Yana : "ha.. tak nak .."
pak cik : "kenapa?"
Yana : "hm.. belum sedia.. belum mahir.."
pak cik : "ha.. awak bukan tak sedia.. awak tak ikut sifir2 dia.."
                  senyap...
Yana : "esok test apa pak cik?.."
pak cik : "tak de la.. pak cik main2 je.."
            peh.. boleh pulak main2 kan.. jantung masa tu degup kencang wo..
hahaha.. pastu mula la bawak kereta.. hari ni lalu kat laluan A.. Batu Pahat Mall... haha..
tapi serius lalu kat situ takot.. banyak lori masa Yana lalu.. cuak2..  huhu..


p/s : esok.. adakah benar2 test? jeng..jeng..jeng......

5 tak puas hati:

mykhalis said...

ketar2 ta lutut masa test..Khalis takde pengalaman lagik nie

Nini Hartini said...

adeh...Yana asyik mengelak je. sampai bila nk test nye ni? takut tu alasan je tau. huhu

Yana, akk paling x suke lalu batu pahat. mmg sesak. tak suke betul.

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ada org excited belajar memandu & ada org gigil terus kalau pegang stereng.. apapun gud luck

Fadzli Amir said...

belajar bawak kereta pun kena ikut sifir..satu kali dua, dua...hehehe...sonang je bawak kereta tu...!!!

diyana said...

blaja bawak kete..ikut sifir elok2 yep..;)