17 May, 2011

cuti-cuti kuantan

hehehe... macam Yana cakap..
today la Yana cite kan kemana Yana pergi kan..
jeng..jeng.....
dan disini Yana duduk...
macam ni la tempatnya...



 jejantas dari parking ke lift
 pemandangan sebelum boleh naik atas..
 sepatutnya lobi.. tapi jadi tempat perjumpaan la lebih kurang..
 siapa nak sewa atau beli boleh call nombor itu..

hahaha.. sebenarnya itu bukan hotel tau... itu kira apartment la.. dulu boleh kata hotel.. tapi kerajaan dah takde duit.. kerajaan pon jual la.. jadi tempat itu kira persendirian kalau ada yang membeli sebuah rumah atau apartment tu.. memang best.. tapi agak gerun sikit.. sebab tak ramai yang duduk sana.. lepas tu.. tempat nye lebih kurang berhutan.. jadi kompem banyak monyet.. jangan la bukak pintu sliding.. haha.. kompem akan bersepah rumah korang tu..

tapi kalau korang nak sewa atau macam Yana duduk 3 hari 2 malam.. Yana sarankan korang bawak la segala keperluan macam tuala, tisu, sabun.. dan sebagainya. hehehe... pinggan dan dapur gas ada.. cuma tiada periuk kuali.. hahaha.. ala.. makan je la kat luar kan... hehe..

p/s : ada lagi.. nanti Yana sambung lagi.. hehehe..

9 tak puas hati:

Dayana AZ said...

wahh :D rajin betul yana tgkp gmbr pastu upload kan ! bestnyeee. nak jalan2 jugak huaa.

miss Fyqa said...

cpt2 sambung..
hehe

Ajek Hasan,Artis youtube?

saya YANA said...

@Dayana AZ hehe... rajin jugak la..

saya YANA said...

@miss Fyqa hehe... sabar2..

ABU said...

aku tak pernah sampai kuantan lagiiiiiiii!!!..:D

muhamad hanif said...

yana, ole-ole untuk anip takda ?

saya YANA said...

@ABU takde bende best kot... hehehe..

saya YANA said...

@muhamad hanif ala.... takde.. hahaha...

mykhalis said...

tembak je monyet.. wat sup..hehe