24 May, 2011

most dangerous roads in world (mari lalu jalan ni...)

sorry sebab selama 1 hari ni Yana tak update..
sebab Yana jadi mata-mata dan tukang bagi informasi kat mak.. haha..
tu sebab tak dapat nak dok depan laptop je ni..

dalam negara-negara yang ada, ada je jalan yang berliku..
kalau kat Malaysia.. Yana rasa jalan nak ke Cameron je yang berliku..
tempat lain Yana tak tahu..
ada berani nak lalau jalan-jalan ini..?

 1. Bolivia's "Road of Death"

2. Russian Siberian Road to Yakutsk
musim winter

3. Russian-Georgian "Military" Mountain Roads

4. Nepal, Tibet & Bangladesh Roads

5. Most Dangerous Tourist Hiking Trail (China)


nantikan sambungan nye.. hahaha...



2 tak puas hati:

senyumSOYA said...

huhu...kalau say dah x ikot dah laluan tu.. adei...mnkotkn..

Scya Lollita said...

heeee , gayat gilaaa T_T