10 May, 2011

sepah pandai menyanyi.. hehe...

Yana takde chanel astro Warna.. sebab Yana tak mampu.. haha... dalam banyak chanel yang ada kat astro, siaran alternatif yang semua orang ada tu jugak yang Yana tengok.. macam tv 1, 2, 3, 7, 8 dan 9...

sekarang setiap ahad jam 10 pagi.. da kompem Yana tengok tv 7 sebab Dragon Ball Z Kai.. haha... tapi... tak lama lagi kat astro Ceria pon nak ada Dragon Ball balik.. haha...

erkk... Yana juga tak peduli kalau tak dapat tengok live dalam tv rancangan Maharaja Lawak tu.. sebab.. sekarang ada banyak alternatif lain untuk tengok Maharaja Lawak tu.. misalnya kat You Tube sendiri.. dan syok org.. ha.. penjimatan di situ kalau korang memang pandai mendownload..

walau Yana sikit ketinggalan.. yana tetap sokong Sepah.. haha.. tapi tanpa undi la.. hehe... ngelat tak..


ha... Yana suka tengok Jep main gitar pastu nyanyi.. jiwang kan dia.. hahaha... Yana tertarik dengan lagu yang dia nyanyi tu.. tapi baru hari ni Yana cari lagu tu.. Yana ketinggalan tak kalau Yana share hari ni.. " ah..! ada aku kesah.." bak kata kumpulan Jambu.. hahah..
download
I don't know why, You said goodbye
Just let me know you didn't go forever my love
Please tell me why, You make me cry
I beg you please on my knees if that's what you want me to


Never knew that it would go so far
When you left me on that boulevard
Come again you would release my pain
And we could be lovers again


Just one more chance, Another dance
And let me feel it isn't real that I've been losing you
This sun will rise, Within your eyes
Come back to me and we will be happy together


Maybe today, I'll make you stay
A little while just for a smile and love together
For I will show, A place I know
In Tokyo where we could be happy forever
Yana jatuh cinta kat lagu ni.. (lagu putus cinta......) tapi Yana tak putus cinta la.. ehh.. haahha...
Sekian

8 tak puas hati:

muhamad hanif said...

hey, apa ni tengok dragon ball..

saya YANA said...

@muhamad hanif tak bole ke?..hahaha....

Fadzli Amir said...

walaupun ada astro warna, semedang je terlepas sebab takde kat rumah...hehehe..
sama la walaupun dah tua, dragon ball memang minat sejak dulu...!!!

mykhalis said...

khalis sokong jambu tau

saya YANA said...

@Fadzli Amir potong je... hahahha...

saya YANA said...

@mykhalis jambu no 3 pada Yana.. hahhaa..

.m y z. said...

tumpang tgok maharaja lawak kat sni kejap. ter-miss tgok pulak. hehe.

p/s : sis, mcm mne nak buat button 'KLIK SINI' tu?

Husna syahirra said...

husna suka jozan; hehee;