31 May, 2011

test JPJ..

السلام عليکم
semalam Yana tak post apa-apa pon kan... sebab Yana dalam keadaan gemuruh... nanti apa yang Yana taip semuanya asik berkaitan dengan JPJ dan takot je... huhuhu... jadi Yana bercuti la kejap... 

hari ni... Yana JPJ.. tak sabar punya pasal.. siap jam 7 pagi.. keluar rumah dalam 7.10 gitu la.. 7.30 baru jalan.. huhu.. awal tau..

berdebar gila la masa tuh.. tapi lama-lama perasaan tu hilang sikit-sikit... sebab tengok semuanya lulus.. wahaha... kumpulan Yana.. hanya 5 orang saja.. dan Yana sorang perempuan dan yang terakhir dalam kumpulan Yana tu.. berdebar rasanya...

masa nak naik bukit.. sepatutnya kene tengok garisan kuning.. oleh sebab Yana tak boleh nak keluar tengok..  Yana tengok JPJ tu.. orang JPJ tu cakap.."eh.. janganlah senyum.. tengok tayar awak tu.."(JPJ baik ni..!!) "tak nampak........." (manja gila suara... wekkkkk..!!) JPJ tu pon kasi pas je la.. hahaha... Alhamdulillah kat bukit semua tu lulus...

giliran jalan keluar... Yana yang terakhir.. cikgu-cikgu yang lain usik.. "yang last ni kasi jalan pendek je ni.." sampai je kereta.. bagi salam.. dan memulakan perjalanan.. argh...!! mati enjen masa nak keluar jalan besar!! tapi Yana di bagi 2 peluang.. kalau 1 lagi mati juga.. kompem tak lulus kata JPJ tu... dan Alhamdulillah Yana bawak kereta sampai kat tempat belajar semula.. tahniah.. hahaha.. Yana LULUS.. Yana gembira sangat... hahahaha...

sekarang boleh la jalan-jalan... SWIFT idaman....!! Alhamdulillah...!!

8 tak puas hati:

.m y z. said...

dulu masa ziema test JPJ, enjin boleh pulak mati masa nak masuk kotak parking. nasib baik JPJ tak perasan. cepat2 hidupkan balik. masa tu mmg berpeluh habis ah sebab org cakap kalau mati enjin kat tempat parking tu mmg kompem FAILED. fuh fuhh selamatttttt. haha.

muhamad hanif said...

HAHAHAH..

dah test ek ? lulus pulak tuu..


tahniahtahniah..esok nak turun bp lah !

saya YANA said...

@.m y z. sebenarnya Yana pon mati enjen kat 3 penjuru.. nasib baik JPJ tak nampak.. hahaha..

saya YANA said...

@muhamad hanif haha... terima kasih... sila la turun..hahaha

Nini Hartini said...

Finally! haha..Tahniah Yana. kan dah lulus? tak sia-sia usaha Yana :)

saya YANA said...

@Nini Hartini alhamdulillah.... berkat doa mak ngan semua yang doakan Yana juga kak.. hehehe... suke2..

Nini Hartini said...

hehe..rajin2 bawak mak eh..then rajin2 bawak kete gi muar. boleh kite dating :D

saya YANA said...

@Nini Hartini hehe... insyaAllah... kat muar pon tempat akak ipar.. hehe