01 June, 2011

'5' nombor bertuah..

baju hijau bukan biru
nombor kegemaran Yana.. sebab Yana lahir pon tanggal 25.. jadi nombor 5 ni jadi nombor kegemaran.. nanti nombor flat kereta nak ada nombor 5 juga la.. hahaha... << ni berangan..

gambar tu baju masa Yana test JPJ.. dapat nombor 5 juga yang terakhir. kumpulan hijau dan seorang sahaja perempuan.. memang gemuruh la masa tu... lagi2 masa nak test kat luar.. memang yang terlast.. jam 2 lebih baru tiba giliran Yana.. sampai tersangap-sangap orang JPJ tu.. tapi pada Yana memang luck la masa tu.. hehe... 

الحمدلله

p/s : mode Yana masih dalam ke happy an.. hahaha

2 tak puas hati:

Nini Hartini said...

b4 test hari2 cerita takut gemuruh. lepas lulus tak henti2 cerita rasa gembira. kekekeke... mmg mcm tu lah kita kan?

no fav akak adalah 3. huhu.. sukeee sgt no 3. dulu ada berangan nk no flat kete 3133 tapi ms nk buat tu xde duit. huwaaa tu yg x buat no tu. hehe

saya YANA said...

@Nini Hartini hehe... mode berubah-ubah.. haha...

cantik kak no tu... Yana pon tak tahu la cam ne.. ada 2 pilihan.. no fav vs no tel rumah.. hahah.. sebab cantik no tu..